В Одесі продають квартиру з ліфтом до моря (фото)

В Одесі продають квартиру з ліфтом до моря (фото)
Житловий комплекс розташований у районі Французького бульвару
фото: dom.ria.com

На території комплексу – два басейни, фітнес-клуб, ресторан та музей, фонтани та зони відпочинку

В Одесі продають квартиру майже за $74 мільйони. Дворівневий пентхаус з терасами займає площу 176 кв. м. Житловий комплекс розташований у районі Французького бульвару на узбережжі Чорного моря.

Інформацію про купівлю даної нерухомості можна переглянути на сайті з продажу нерухомості «Dom.Ria». Тут вказано, що квартира трикімнатна та розташована на 21-му поверсі будівлі. Загальна площа – 176 кв. м, житлова – 85 кв. м, кухня – 45 кв. м. За об’єкт просять 73 948 160 доларів (2 083 046 459 грн), квадратний метр коштує 420 160 доларів.

Утім, як розповіла ріелторка агентства, котре продає квартиру, така захмарна вартість не відповідає дійсності. Це технічна несправність сайту. Квадратний метр житла у цьому районі вартує $1400-1500, а якщо із виглядом на море, то від $2000.

Комплекс збудовано у 2021 році, має індивідуальне опалення. Тут також є власний ліфт до пляжу, 2 басейни на території та фітнес-клуб, ресторан та музей, фонтани та зони відпочинку.

На опублікованих фото видно, що в приміщенні ще лежать будматеріали. Із оголошення незрозуміло, чи входитимуть у вартість оздоблювальні роботи, чи власнику потрібно буде самостійно доробляти ремонт.

За даними «Dom.Ria», найдешевше житло в Одесі коштує від 9 тисяч доларів. За таку суму можна придбати квартиру 17 квадратних метрів площі в Суворовському районі. Щоправда, квартира вимагає капітального ремонту та перепланування.

Раніше повідомлялося, що у Києві дизайнери перетворили стару квартиру у дореволюційному будинку на сучасне стильне помешкання. Квартира розташована у Шевченківському районі столиці.

До слова, у Києві виставлена на продаж п’ятикімнатна квартира за $3,5 млн. Помешкання продається на вул. Івана Мазепи, 10.

Також у Києві середня ціна квадратного метра нерухомості у 2021-му році стрімко пішла вгору. 26% мешканців Києва, що цікавляться темою придбання житла, планують купити квартиру вже цього року. Як повідомлялося, у Києві квартиру з ядучими стінами та пластиком на стелі пропонують за $600 тис. Раніше «Главком» писав, яку квартиру можна купити в Києві за мільйон доларів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: