Ракетний удар по Одесі: влада повідомила про загиблих (оновлено)

Ракетний удар по Одесі: влада повідомила про загиблих (оновлено)
Серед медиків та рятувальників також є тяжко поранені
фото: ДСНС

На місці удару працюють відповідні служби

Сьогодні, 15 березня, російські окупанти завдали ракетного удару по Одесі, внаслідок атаки є постраждалі. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер у Telegram.

«Внаслідок російської ракетної атаки по Одесі є постраждалі», – йдеться у повідомленні.

Голова Одеської ОВА додав, що на місці удару працюють відповідні служби. Дані уточнюються.

Згодом Кіпер додав, що внаслідок атаки є загиблі. «На жаль, внаслідок російської ракетної атаки загинули фельдшер та співробітник ДСНС, які після першого вибуху приїхали надавати допомогу на місце. Серед медиків та рятувальників також є тяжко поранені. Загальна кількість постраждалих уточнюється, всім надається необхідна медична допомога», – йдеться у повідомленні.

Як згодом стало відомо, російські окупанти застосували для сьогоднішнього удару по Одесі балістичні ракети «Іскандер-М». Їх запустили з тимчасово окупованого Криму.

ДСНС о 19:16 знову повідомила про збільшення кількості загиблих внаслідок удару по Одесі. Так, загальна кількість загиблих становить 20 людей.

Станом на 17:00 вже відомо про 19 загиблих.

О 16:54 міністр внутрішніх справ Ігор Клименко повідомив, що знову зросла кількість постраждалих внаслідок російського терористичного удару по Одесі. Наразі відомо про 73 поранених. Серед загиблих також – представники Національної поліції.

Близько 16:20 голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив в ефірі телемарафону про нових загиблих. Так, внаслідок російського удару по Одесі загалом загинули 16 людей.

Також 55 людей з пораненнями перебувають у лікарні. 10 постраждалих у важкому стані. Він зауважив, щодо дані щодо госпіталізованих поки встановлюються.

Вже понад 200 одеситів та гостей міста після ворожої атаки здали кров для постраждалих, ще близько сотні людей стоять у чергах біля пунктів прийому.

Станом на 14:20 відомо про 14 загиблих та понад 46 поранених. «Внаслідок російської ракетної атаки загинуло 14 людей, серед яких місцеві жителі, медик та рятувальник. Ще 46 людей, в тому числі семеро співробітників ДСНС, отримали поранення»,  – написав Кіпер.

Завтра в Одесі та області буде оголошена жалоба

Нагадаємо, сьогодні близько 12:09  в Одесі пролунали вибухи. Військові повідомляли про рух ракет у бік міста. Згодом видання «Думська» написало, що в місті лунають вибухи і є влучання та займання. Також у видання додали,  що є інформація, що внаслідок прильоту є поранені. За попередньою інформацією, одна з ракет потрапила житловим будинком на півдні міста, спалахнула пожежа.

Триває 751-ша доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 76 бойових зіткнень.

Загалом ворог завдав 16 ракетних та 130 авіаційних ударів, здійснив 65 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення.

Вночі, російські окупанти атакували Україну, застосувавши 27 БпЛА типу Shahed. Силами та засобами протиповітряної оборони України всі ударні дрони було знищено.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: