Під прицілом ворога припортова інфраструктура Півдня: нові деталі обстрілу Одеси

Під прицілом ворога припортова інфраструктура Півдня: нові деталі обстрілу Одеси
У ніч на 23 квітня в Одесі пролунав вибух
фото: Олег Кіпер/Телеграм

Унаслідок нічної дронової атаки росіян по Одесі постраждали дев'ятеро людей, четверо з них – діти

В Одесі, яка в ніч на 23 квітня зазначала ворожої атаки, зросла кількість поранених до дев’яти осіб, з яких четверо – діти. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

Під прицілом ворога припортова інфраструктура Півдня: нові деталі обстрілу Одеси фото 1

«За уточненими даними, внаслідок нічної дронової атаки росіян по Одесі, постраждали 9 людей, четверо з них – діти 12 і 9 років та двоє малюків, яким немає й року. Троє дорослих госпіталізовано до медзакладів міста, вони в стані середньої ступеня важкості, ще двоє відмовилися від шпиталізації, отримавши всю необхідну допомогу на місці.

Четверо дітей також у стані середньої ступеня важкості в лікарні. Медики надають постраждалим всю необхідну допомогу», - зазначив Кіпер.

Як повідомлялося, у ніч на 23 квітня в Одесі через атаку російських безпілотників постраждало семеро людей. Щонайменше 14 квартир пошкоджено.

Під прицілом ворога припортова інфраструктура Півдня: нові деталі обстрілу Одеси фото 2

Унаслідок атаки ворога пошкоджено житлові будинки. Постраждало щонайменше 14 квартир. На місці ДСНС, Муніципальна варта, інші екстренні служби допомагають рятувати людей.

За даними Сил оборони Півдня, в Одесі падінням збитого дрону завдано руйнувань житловому сектору, пошкоджено крамниці та інші об'єкти інфраструктури. Як зазначається, під прицілом ворога була промислова і припортова інфраструктура регіону. 

Нагадаємо, у ніч на 23 квітня в Одесі пролунав вибух. Перед цим Повітряні сили повідомили про групу шахедів з тимчасово окупованої території Херсонської області в напрямку Одеси.

До слова, у ніч на 23 квітня в столиці пролунала серія вибухів одразу після оголошення тривоги. 

Триває 790-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 86 бойових зіткнень.  Загалом, ворог завдав шість ракетних та 77 авіаційних ударів, здійснив близько 100 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Вночі, російські окупанти вчергове атакували Україну, застосувавши 16 БпЛА типу Shahed.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: