На Одещині патрульні потрапили в ДТП

На Одещині патрульні потрапили в ДТП
Службова автівка патрульних зіткнулася із легковим автомобілем
фото з відкритих джерел

Аварія сталася внаслідок зіткнення автомобіля Mitsubishi зі службовим автомобілем Renault Sandero

Близько 16-ї години сталася аварія за участі патрульних на автодорозі Одеса-Мелітополь-Новоазовськ. Внаслідок ДТП постраждали водії й пасажири обох автомобілів. Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Одеської області.

Зазначається, що аварія сталася внаслідок зіткнення автомобіля Mitsubishi зі службовим автомобілем Renault Sandero.

«У результаті ДТП водії та пасажири обох автівок шпиталізован», – пише пресслужба.

Наразі на місці подій працюють співробітники слідчо-оперативної групи. Подробиці аварії встановлюються.

Нагадаємо, у п’ятницю, 12 листопада, на вулиці Будівельників у Дніпровському районі Києва сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода: вантажівка переїхала жінку.

Як повідомлялося, 10 листопада на 21 км автодороги Київ–Чоп поблизу селища Стоянка сталася дорожньо-транспортна пригода за участю пасажирського мікроавтобуса та автомобіля Peugeot. У результаті ДТП є потерпілі.

9 листопада у Борисполі сталося зіткнення автомобіля Mercedes Sprinter із автомобілем Mercedes-Benz. Внаслідок ДТП водій автомобіля Mercedes sprinter та 27-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження.

Як повідомлялося, 5 листопада у селищі Погреби, що під Києвом, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутного автобуса та автомобіля Volkswagen.

31 жовтня на Броварському проспекті Києва сталася масштабна ДТП. Учасниками аварії стали відразу сім машин, у тому числі одна маршрутка, яка внаслідок зіткнення вилетіла на узбіччя.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: