Кім розповів про шанси рашистів прорватися до Одеси через Миколаїв

Кім розповів про шанси рашистів прорватися до Одеси через Миколаїв
Сили морського десанту самі не впораються
фото з відкритих джерел

Наразі неможливий прорив окупантів ні сухопутним, ні морським шляхом

Сухопутний прорив російських військ через Миколаїв до Одеси наразі неможливий. Не отримають бажаного результату загарбники й через морський шлях. Про це повідомив голова Миколаївської військової адміністрації Віталій Кім в ефірі «5 каналу».

«Сухопутний прорив російських військ через Миколаїв на Одесу неможливий. А щодо морського узбережжя, то атака тільки силами морського десанту не дасть бажаного результату, потрібна допомога та логістика з суходолу», – сказав Кім.

Нагадаємо, станом на сьогодні найбільшою загрозою для Одеської та Миколаївської областей є ракетні удари з акваторії Чорного моря.

Раніше повідомлялося, що в Одеській області залишається загроза проникнення російських диверсійно-розвідувальних груп із Чорного моря до гирла річки Дунай.

В ОВА зазначили, що такі спроби окупанти робили ще на початку березня, але тоді отримали відсіч. Командування відстежує ситуацію.

Загрози відкриття «другого фронту» з боку «Придністров'я» наразі теж немає: цю ділянку державного кордону посилили, в області постійно проводять контрдиверсійну роботу.

30 травня на Одещині було знищено крилату ракету, боєголовка якої важить тонну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: