З’явилося фото уламків російської крилатої авіаційної ракети, що впала на Київ

З’явилося фото уламків російської крилатої авіаційної ракети, що впала на Київ
РФ використала крилаті ракети для атаки українських міст
фото: Тарас Чмут

Фрагменти засобу ураження впали у столиці посеред вулиці Васильківської

У соціальних мережах почали з’являтися перші світлини уламків російських крилатих ракет, які використовували російські війська під час обстрілу українських міст вранці 24 лютого.

Зокрема, військовий аналітик та екс-військовослужбовець Тарас Чмут опублікував фото фрагменту російської авіаційної ракети Х-31, яка впала у столиці по вул. Васильківській.

.jpg_163

Раніше повідомлялося, що на околиці столиці в одному з житлових кварталів вранці впав російський безпілотний літаючий засіб, вочевидь, збитий українськими ППО. Повідомлялося, що він впав у кількох метрах від житлових будинків.

Сьогодні, 24 лютого, близько 5 ранку державний кордон України на ділянці з Російською Федерацією та Республікою Білорусь піддався атаці з боку російських військ, що підтримуються Білоруссю.

Тим часом на Черкащині оголошено евакуацію. Оголошено евакуацію населення в радіусі військової частини – 30 км від Розсішок.

У МВС повідомили, що розпочалося вторгнення військ РФ на територію України. По всій території України запроваджено воєнний стан. Про це оголосив президент України Володимир Зеленський у своєму відеозверненні до українців.

Президент РФ Володимир Путін заявив, що ухвалив рішення про проведення «спеціальної військової операції« у зв'язку із ситуацією на Донбасі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: