Вихователька дитсадка довела до істерики малюка, який не зміг вдягнутися (відео)

Вихователька дитсадка довела до істерики малюка, який не зміг вдягнутися (відео)
Виховательці загрожує штраф від 850 до 1700 гривень або громадські робіти

Жінка кричала на зарюмсаного хлопчика, а потім підняла його та струсонула

У селі Велика Бузова в Полтавській області вихователька дитячого садочку накричала на трирічного хлопчика. А все через те, що дитина не могла самостійно одягнутися і взутися.

Малюк сильно плакав, але жінка продовжувала на нього кричати. Відео інциденту опублікувала мама хлопчика Галина Іващенко в спільноті Мої Яреськи у фейсбуці.

На відео видно, що вихователька кричить на заплаканого хлопчика, а потім вона підняла його та струсонула.

Відео з дитячого садочку зняв старший син, який забирав молодшого з групи, та потім показав ролик мамі малюка. Галина обурена поведінкою виховательки, а також тим, що завідувачка дошкільного закладу, яка була присутня при інциденті, не втрутилася.

«Батьки! Це жах, що відбувається в садочку Велика Бузова. Яке там ставлення до моєї дитини! Моєму синові 3 роки виповнилося місяць тому. Він ще не може самостійно взуватися та одягатися, але такі методи «вихователя» неприпустимі», – написала мама хлопчика.

Вона наголошує, що вихователька Герасименко Людмила Борисівна не мала права так поводитись з чужою маленькою дитиною.

Згодом стало відомо, що поліція Полтавщини склала на педагогиню адміністративний протокол, адже в її діях вони вбачають ознаки булінгу. Виховательці загрожує штраф від 850 до 1700 гривень або громадські робіти на термін від двадцяти до сорока годин.

Натомість користувачі обурені поведінкою педагога і зазначили, що таким людям категорично не можна працювати з дітьми.

Нагадаємо, нещодавно в Одеській гімназії вчителька нагримала на ученицю, яка відповідала їй українською. На думку викладачки, цим дівчинка робила себе «вищою» за інших. Вчительку після скандалу звільнили. 

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: