Відомий український співак оголосив, що йде зі сцени (відео)

Відомий український співак оголосив, що йде зі сцени (відео)
Олександр Положинський заявив, що припиняє творчу кар'єру

Олександр Положинський заявив про припинення виступів в рамках творчих проєктів, в яких він брав участь: я вирішив, що я більше не виступатиму з «Тартаком» і «Був’є»

Лідер українського гурту «Тартак», проектів «Був’є» та «Ол.Ів.’Є», співак і шоумен, ведучий радіо лучанин Олександр Положинський заявив про припинення виступів в рамках творчих проєктів, в яких він брав участь. Про це він заявив у відеозверненні, опублікованому на Facebook.

«Сьогодні я вирішив припинити участь у значній частині свого життя. Я вирішив, що я більше не виступатиму з «Тартаком» і «Був’є». Не знаю, що там з «Ол.Ів.’Є», там і так нічого не відбувається... Це все сумно, непросто і дуже болісно. Але я зрозумів що все – більше не можу.

Дуже просив би вас усіх не впадати в депресію з цього приводу, це були прекрасні роки і ми дуже багато хорошого зробили. Я би просив вас утриматися від запитань і не турбувати ними. Є як є. Наразі рішення прийняте, оскарженню на даний момент не підлягає.

Що буде в майбутньому я не знаю, планів в мене немає. Все це для мене дуже болісно і непросто, і я розумію, що таким чином я зраджую довіру людей, але немає можливості це все продовжувати. Це важко пояснювати словами.

Мені болісно, але життя триває. Можливо, це переродиться в щось нове», – зазначив Положинський та подякував всім за багаторічну підтримку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: