Відома акторка закликала українців садити дерева за бранців Кремля

Відома акторка закликала українців садити дерева за бранців Кремля
В Києві саджають дерева за бранців Кремля
Фото: Римма Зюбіна

В Молдові за Олега Сенцова дерево посадив Ваан Мартиросян

Відома українська акторка Римма Зюбіна започаткувала акцію на підтримку політв'язнів та військовополонених Кремля.

Акторка закликала українців садити дерева за наших політв'язнів у Росії.

Про це Зюбіна написала на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«Поки весна і період? коли можна саджати дерева - посадіть деревце за наших політв'язнів. І для наших політв'язнів. Хлопці вийдуть на волю, а у них є затишні місця під сонцем», - написала акторка.

Зюбіна також розповіла, як саме можна приєднатися до акції.

«Це дуже просто. Купіть дерево, посадіть його, напишіть для кого воно і зробіть фото. В Молдові за Олега Сенцова дерево посадив Ваан Мартиросян, в Чехії Bagrat Arakelyan, в Польщі я #FreeSentsov.  Тепер в Києві є такі дерева», - зазначила вона.

Як повідомляв «Главком», 17 березня українська театральна і кіноактриса Римма Зюбіна разом з друзями організувала толоку у Києві. Вони зібрали близько 30 мішків сміття.

Нагадаємо, 16 квітня 2019 року Україна звернулася до Міжнародного трибуналу з морського права (ITLOS) щодо застосування тимчасових заходів проти Російської Федерації з метою негайного звільнення трьох українських військово-морських суден та двадцяти чотирьох членів їхніх екіпажів, незаконно захоплених Російською Федерацією в Чорному морі 25 листопада 2018 року.

Україна очікує на рішення Міжнародного трибуналу з морського права щодо захоплених Росією українських суден та моряків за місяць.

Постійний представник України при ООН Володимир Єльченко поінформував генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша щодо позову України проти РФ до Міжнародного трибуналу з морського права

Натомість Росія не визнає права трибуналу ООН розглядати інцидент у Керченській протоці.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: