Вдова Вороненкова вважає, що замовник вбивства її чоловіка сидить не в Кремлі

Вдова Вороненкова вважає, що замовник вбивства її чоловіка сидить не в Кремлі

Марія Максакова у день поховання чоловіка Дениса Вороненкова

На питання, чи знаходиться замовник вбивства Вороненкова Кремлі, Максакова відповіла: «Ні»

Вдова колишнього депутата Державної Думи РФ Дениса Вороненкова вважає, що замовник вбивства її чоловіка не має відношення до Кремля.

Таку думку Марія Максакова висловила в інтерв'ю «Радіо Свобода».

На питання, чи знаходиться замовник вбивства в Кремлі, вона відповіла: «Ні». На уточнююче запитання «І не погоджував з Кремлем?» Максакова сказала: «Не впевнена. Думаю, що не погоджував».

«Мій чоловік був їм кісткою в горлі: я маю на увазі різні групи всередині Федеральної служби безпеки ... Там теж не все так однорідно, але, тим не менше, там є основні групи, які ведуть економічні війни, коли повинні були б займатися ловлею шпигунів. З ними познайомившись без прикрас і без зайвого кокетства, я зрозуміла, що справа в системі - навіть не в тих, хто її очолює», - додала Максакова.

«Генпрокурор Луценко сказав про те, що вбивство майже розкрито. Я просто дуже бажаю слідчим мужності (це само собою, воно у них є), але щоб все склалося так, як вони планують, щоб удача була на їхньому боці. Рідко бувають розкриті замовні вбивства так, щоб аж до замовника. Тут великі шанси саме на це. Тому я просто тримаю кулаки»,  - сказала вдова політика.

Як повідомлялось, у центрі Києва, 23 березня 2017 року, посеред білого дня, кілер застрелив екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко назвав убивство колишнього російського депутата Дениса Вороненкова «звичною для Кремля показовою стратою свідків».

У липні суд переніс розгляд апеляції підозрюваного у причетності до вбивства Вороненкова

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: