Вбивць Осмаєвої можуть встановити вже сьогодні - Мосійчук

Вбивць Осмаєвої можуть встановити вже сьогодні - Мосійчук
Нардеп Ігор Мосійчук в лікарні після замаху на нього

Мосійчук переконаний, що Окуєву вбили ті ж особи, що вчинили замах на нього

У вівторок, 31 жовтня, можуть з’явитися проміжні результати зі встановлення осіб, які скоїли вбивство Аміни Окуєвої. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук.

Він переконаний, що Окуєву вбили ті ж особи, що вчинили замах на нього.

«Вчора після вбивства Аміни Окуєвої її поранений чоловік Адам Осмаєв заявив, що це справа рук тих же осіб які вчинили замах на мене. Я додам, що ця ж група вчинила ще ряд вбивств в тому числі підірвали Тімура Махаурі. Коло стискається! І сьогодні вже можуть бути проміжні результати по встановленню цієї диверсійної групи», - написав Мосійчук.

Як повідомляв «Главком», ввечері 30 жовтня автомобіль, в якому їхала Окуєва, був обстріляний на залізничному переїзді біля селища Глеваха Київської області. В результаті отриманих поранень Аміна загинула, її чоловік Адам Осмаєв отримав поранення. Подружжя перед обстрілом поверталося до Києва з іншого регіону.

В поліції заявили, що Окуєву та Осмаєва розстріляли з автоматичної зброї, вони відмовились від охорони після попередньої замаху 1 червня 2017 року. Прокуратура вже має декілька головних версій вбивства Окуєвої.

Нардеп Ігор Мосійчук повідомив, що його помічниця Окуєва була убита пострілом в голову.  У Київській області та сусідніх регіонах введено план перехоплення «Сирена».

Внаслідок збройного нападу, в якому загинула Окуєва, її чоловік Осмаєв отримав кульове поранення в ногу. Обстріл він вважає замахом на них обох. І бачить у ньому російський слід, як і в ситуації з нардепом Мосійчуком.

В мережі з’явилися перші фото та відео з місця вбивства Окуєвої під Києвом. 

Правоохоронці оцінили вбивство Окуєвої як замовне. Відкрито кримінальне провадження за ст 115, п. 11. На даний момент тривають слідчі дії, правоохоронці досі проводять план «Сирена».

Варто зазначити, що Окуєва також є помічником народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука. 25 жовтня ввечері на виході з телеканалу Еспресо, коли Мосійчук виходив з будівлі, стався направлений вибух. 

В СБУ повідомили, що в результаті вибуху загинули дві людини: помер охоронець Мосійчука та перехожий, який проживав у сусідньому під'їзді.У прокуратурі назвали всі версії замаху.

Читайте також: Зухвале убивство під Києвом. Хто така Аміна Окуєва

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: