В уряді розповіли, на коли українцям можна планувати відпустку

В уряді розповіли, на коли українцям можна планувати відпустку
В уряді кажуть, планувати відпустку на першу половину літа не варто

Українці можуть планувати відпустки на другу половину літа

Міністр інфраструктури Владислав Криклій вважає, що українцям реалістично планувати відпочинок на другу половину літа.

Про це у коментарі BBC News Україна заявив міністр інфраструктури Владислав Криклій.

«Реалістично планувати відпочинок на другу половину літа. Але це якщо всі будуть дотримуватися правил безпеки, не ризикуватимуть собою та близькими. І якщо ми побачимо, що статистика покращується, тобто крива захворювань не зростає», - сказав міністр.

За його прогнозами, відновлення авіасполучення залежатиме від того, як швидко інші країни будуть відкривати свої повітряні ворота, але цього точно не буде до травневих свят.

Якщо Україна пройде епідемію краще, ніж більшість інших країн, то зможе відкрити ринок внутрішніх авіаперельотів раніше за міжнародні рейси.

До слова, президент України Володимир Зеленський допускає пом'якшення карантинних заходів в Україні після 24 квітня, якщо ситуація з коронавірусом не буде погіршуватися

Як повідомлялося, 16 березня Кабмін постановив зупинити роботу метро в Києві, Харкові та Дніпрі для запобігання поширенню хвороби Covid-19.

Також з 18 березня були зупинені залізничні, авіаційні та автобусні міжміські та міжобласні пасажирські перевезення. 25 березня було запроваджено надзвичайну ситуацію по всій Україні і продовжено карантин до 24 квітня.

Як повідомлялося, в Україні станом на 21 квітня 6125 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 161 летальний, 367 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 415 нових випадків.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: