«Купка психопатів». З'явилося відео, де нардеп Яценко начебто погрожує вчителям за мітинг (відео)

«Купка психопатів». З'явилося відео, де нардеп Яценко начебто погрожує вчителям за мітинг (відео)
Люди вимагали від Яценка пояснити освітню реформу в Умані
Скріншот фото: відео Умань стрім

11 травня в Умані відбувся освітянський мітинг

В Умані вчителі влаштували мітинг щодо реалізації освітньої реформи в місті. В мережі Facebook з'явилося відео, де народний депутат України (обрали по округу № 200 Черкаської області) Антон Яценко нібито пригрозив освітянам-протестувальникам звільненням.

«Запис, що говорив нардеп вчителям після мирного мітингу! Хоче список учасників, щоби їх «убрать», бо вважає їх «психопатами с плакатами», – коментують люди оприлюднене відео.

Ваарто додати, що пресслужба нардепа спростовує цю інформацію та заявляє, що це провокація.

Нагадаємо, 11 травня в Умані відбувся освітянський мітинг. На ньому виступали батьки та вчителі місцевих закладів освіти. Людей турбує те, що у школах №1 та №4 незабаром перестане існувати початкова школа. Також громадян хвилює питання реорганізації низки інших навчальних закладів в Умані. Люди звинувачують у цьому нардепа Яценка.

Нагадаємо, Міністерство освіти готується до запуску реформи «Нової української школи» у 5-9 класах. Проєкт розраховано провести протягом 2021-2027 років у три етапи. Реформа передбачає зміну цілей та основних завдань освіти, зокрема базової загальної середньої освіти, відповідно до сучасної освітньої парадигми і світових тенденцій розвитку національних освітніх систем.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: