В українській соцмережі Ukrainians заявили про закриття проекту

В українській соцмережі Ukrainians заявили про закриття проекту
Зараз в соцмережі Ukrainians зареєстровано понад 396 тис. користувачів

Соцмережа проіснувала фактично три місяці

Розробка української соціальної мережі Ukrainians припинилася. Про це заявила співзасновниця проекту Олександра Струмчинська.

«Мене поставили перед фактом, що розробка української соціальної мережі припиняється. Мені дуже шкода. І я відверто прошу вибачення і дякую усім користувачам, які разом зі мною щиро вірили в реалізацію та успіх цього проекту», – цитує Струмчанську Zaxid.net .

На своїй сторінці у Facebook вона опублікувала відео, в якому пояснила, що розробники відмовилися доробляти соцмережу та передавати її комусь іншому.

«Ситуація така: мого голосу недостатньо, щоб самостійно продовжувати реалізацію проекту – керівництво компанії розробників (співзасновники мережі) відмовились не лише від самостійної розробки, але й від можливості її передачі будь-якій іншій стороні, яка б змогла допомогти мені виконати вам обіцяне», – додала Струмчанська.

Водночас вона не уточнила причин такого рішення. Зазначимо, що зараз в соцмережі Ukrainians зареєстровано понад 396 тис. користувачів. Проіснувала вона фактично три місяці.

Про створення соцмережі Ukrainians стало відомо після того, як президент України Петро Порошенко указом від 15 травня ввів в дію рішення РНБО про блокування російських соцмереж. Після цього команда з 30 програмістів із канадської IT-компанії StartupSoft заявила, що готова створити соцмережу Ukrainians, якщо отримає достатньо кількість підписів.

На початку червня розробники представили першу версію соцмережі, а через п'ять днів після запуску в ній зареєструвалося більше 100 тис. користувачів. За три місяці існування у ній стали доступними пошук друзів, обмін приватними повідомленням та можливість ділитися новинами.

Читайте також матеріал «Главкома»: Влучний удар: як Україна обвалила трафік популярних російських сайтів

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: