В Угорщині продовжили комендантську годину

В Угорщині продовжили комендантську годину
В Угорщині продовжили комендантську годину

В Угорщины мери отримають можливість самостійно ввести більш суворі обмеження на великодні канікули

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що уряд продовжив на невизначений строк дію карантинних заходів через коронавірус.

Про це повідомляє Budapest Business Journal.

При цьому наголошується, що, зокрема, буде продовжено дії комендантської години.

«Ми наклали обмеження на комендантську годину два тижні тому. Я знаю, це складно, через те, що це створює незручності для всіх нас, але термін закінчується найближчим часом, в цю суботу», - сказав Орбан.

Він додав, що уряд провів консультації з мерами, поліцією, епідеміологами і вченими, перш ніж прийняти рішення про продовження обмежень. Орбан стверджував, що введені заходи та обмеження є успішними, і поширення коронавіруса сповільнилося.

Згідно з оголошенням, мери отримають можливість самостійно ввести більш суворі обмеження на великодні канікули (до півночі наступного понеділка), якщо вони вважатимуть це необхідним.

Прем'єр-міністр також закликав людей дотримуватися заходів і уникати масових скупчень, а також визнати, що Великдень цього року буде «інший».

Нагадаємо, 11 березня уряд Угорщини оголосив введення надзвичайного стану з метою боротьби з поширенням нового коронавірусу.

Як повідомлялось, в Україні станом на ранок 9 квітня 1892 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 57 летальних, 45 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 224 нові випадки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: