В Естонії зафіксували першу смерть від коронавірусу

В Естонії зафіксували першу смерть від коронавірусу
В Центральній Талліннській лікарні від вірусу померла 83-річна жінка

Від коронавірусу померла 83-річна жінка, у якої були хронічні проблеми з серцево-судинною системою

В Естонській Республіці зафіксована перша смерть від коронавірусної інфекції.

Про це повідомляє ERR.

Повідомляється, що в Центральній Талліннській лікарні від вірусу померла 83-річна жінка. Її госпіталізували 20 березня. Раніше у неї були хронічні проблеми з серцево-судинною системою.

«Це дуже сумний день. Ми повинні бути готові до того, що вірус призведе до інших смертей в Естонії. Саме тому дуже важливо уважно стежити за особами похилого віку та тими, хто має хронічні хвороби», - зазначив керівник кризового центру естонського агентства охорони здоров'я Аркадій Попов.

Нагадаємо, естонський уряд продовжив термін законного перебування на території Естонії для українців та інших іноземців. Рішення стосується іноземців, які опинилися заблокованими на території Естонії через закриття кордонів для боротьби з коронавірусом.

За даними Міністерства охорони здоров’я, станом на 10:00 25 березня в Україні 113 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 4 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні.

Після цього вдень 25 березня стало відомо, що у Києві зареєстровано три нові випадки коронавірусу, у Вінниці зафіксували першу хвору в області. Також про перший випадок захворювання на Сумщині стало відомо від мера Конотопа. 

Уряд увів режим надзвичайної ситуації на всій території України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: