Уряд сьогодні розгляне виконання Угоди про асоціацію України з ЄС

Уряд сьогодні розгляне виконання Угоди про асоціацію України з ЄС

Також Кабмін розгляне питання внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів з питань європейської і євроатлантичної інтеграції

Кабінет міністрів України на засіданні сьогодні, 25 жовтня 2017 року, розгляне виконання Угоди про асоціацію України з Європейським союзом.

Відповідний порядок денний опубліковано на сайті українського уряду. Повідомляється, що Кабмін розгляне проект закону «Про виконання Угоди про асоціацію між Україною, з одного боку, і ЄС, Європейським співтовариством по атомній енергії та їх державами-членами, з іншого боку».

Крім того, уряд розгляне питання внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів з питань європейської і євроатлантичної інтеграції, а також - запровадження національного механізму координації взаємодії органів державної влади з метою захисту фінансових інтересів України та ЄС.

Також сьогодні будуть розглянуті законопроекти: «Про призначення державних стипендій видатним діячам науки», «Про утворення міжвідомчої робочої групи з вивчення проблемних питань, пов'язаних з діяльністю Національного агентства з питань запобігання корупції» та інші.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: