«Укрзалізниця» змінила розклад поїздів через комендантську годину у Києві

«Укрзалізниця» змінила розклад поїздів через комендантську годину у Києві
фото з відкритих джерел

Через запровадження комендантської години у Києві з 15 по 17 березня, будуть внесені зміни до графіку пасажирських поїздів. Про це повідомляє пресслужба «Укрзалізниці».

Через запровадження у Києві комендантської години з 20:00 15 березня до 7:00 17 березня будуть внесені зміни до графіку руху пасажирських поїздів

Повідомляється, що в період дії комендантської години вхід на вокзали Київ-Пасажирський та Дарниця, а також посадка пасажирів на пасажирські потяги – буде дозволено лише транзитним пасажирам.

Також зможуть здійснити посадку пасажири, які змогли потрапити на вокзал до комендантської години.

Вихід із вокзалу може бути обмежений поліцією з міркувань безпеки.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» починає націоналізацію російських вагонів.

Також «Укрзалізниця» готова націоналізувати «золотий» вагон Медведчука.

Зауважимо, вагон-ресторан Медведчука розташований у його маєтку в Пущі-Водиці на справжньому залізничному пероні, повідомили журналісти «Слідство.Інфо». Вони з’ясували, що «золотий» вагон був подарунком Оксани Марченко на день народження чоловіку.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський підписав закон, що дозволяє націоналізувати рухоме та нерухоме майно, гроші, вклади в банках, цінні папери, корпоративні права та будь-яке інше майно, що розташоване, або зареєстроване на території України та безпосередньо або через афілійованих осіб належить Росії та її резидентам.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: