Україні важливо розвивати зону вільної торгівлі з Ізраїлем - Фельдман

Україні важливо розвивати зону вільної торгівлі з Ізраїлем - Фельдман
Олександр Фельдман супроводжував Петра Порошенка під час візиту в Ізраїль

Ізраїль є стратегічно важливим партнером для України

Україні важливо розвивати зону вільної торгівлі з Ізраїлем, і це позитивно позначиться на економіці обох країн. Таку думку висловив народний депутат України, голова міжфракційного депутатського об'єднання «Депутатська група дружби Україна - Держава Ізраїль» Олександр Фельдман, коментуючи офіційний візит президента України Петра Порошенка на Святу землю. 

Фельдман зазначив, що Ізраїль є стратегічно важливим партнером для України, і подібні кроки зближення між країнами вплинуть в тому числі і на інвестиційну привабливість України, допоможуть залучити додаткові надходження до бюджету. 

Раніше президент України Петро Порошенко назвав день підписання Угоди історичною подією. «Це історичний день, тому що ми знищили всі бар'єри в наших економічних відносинах», - зазначив Порошенко. 

Нагадаємо, 20-21 січня президент України Петро Порошенко перебував з офіційним візитом в Ізраїлі. Народний депутат Олександр Фельдман супроводжував главу держави в складі офіційної делегації.

Президент запросив прем’єра Ізраїлю виступити у Верховній Раді.

Також Порошенко в Єрусалимі помолився за припинення російської агресії.

Глава держави зустрівся з генеральним секретарем Єрусалимського патріархату, архієпископом Аристархом. Порошенко відзначив, що з отриманням Томосу про автокефалію Православна Церква України «увійшла до родини православних церков-сестер».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: