У ВМС стурбовані даними про дуже тяжке поранення одного із моряків

У ВМС стурбовані даними про дуже тяжке поранення одного із моряків
Фото: Reuters

Радник командувача ВМС Вікторія Христенко зазначила, що Росія не надала українським консулам жодного підтвердження про характер поранень моряків

У одного з моряків, яких захопили російські прикордонники в Азовському морі, важке поранення ніг. Про це в ефірі одного з телеканалів розповіла радник командувача ВМС Вікторія Христенко.

«На жаль, жодного відео, жодного підтвердження про характер поранень не отримали наші консули офіційно, крім того, що начебто поранених відвідав омбудсмен Москви», - заявила Христенко.

За її словами, моряк, у якого дуже тяжке поранення ніг, пересувається на милицях.

«Те, що він пересувається на милицях, ні про що не говорить. Ми не бачимо його поранень, і що там було зроблено, яка операція в ізоляторі. У одного з хлопців травматична ампутація пальців кисті», - повідомила Христенко.

Вона зазначила, що таку інформацію отримано від волонтерів, які допомагали морякам, коли ті перебували в Сімферопольському СІЗО.

Раніше повідомлялося, що російський омбудсмен Тетяна Москалькова відвідала в лікарні при СІЗО «Матросская тишина» трьох поранених російськими прикордонниками в Керченській протоці українських моряків: Андрія Ейдера, Андрія Артеменка та Василя Сороку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: