У «Слузі народу» визнали, що програма уряду Шмигаля – пустопорожній набір слайдів

У «Слузі народу» визнали, що програма уряду Шмигаля – пустопорожній набір слайдів
Прем'єр Денис Шмигаль

У Дубінського складається враження, що уряду взагалі наплювати на парламент

Програма Кабміну Дениса Шмигаля абсолютно ідентична за формою і змістом до тієї, яку подавав свого часу попередній прем’єр Олексій Гончарук, – пустопорожній набір нічим не підкріплених слайдів, заяв і декларацій.

Про це на телеканалі ZIK заявив народний депутат України (фракція «Слуга народу») Олександр Дубінський.

«Останнім часом у мене взагалі складається враження, що уряду наплювати на парламент, і він абсолютно впевнений, що буде проштовхувати через Верховну Раду все, що захоче. Наведу простий приклад з програмою уряду, яку вони написали кілька тижнів назад і відправили з барського плеча депутатам – дайте рекомендації до програми. Я її прочитав. Вона абсолютно ідентична за формою і змістом до тої, що подавав свого часу Гончарук. Тобто пустопорожній набір слайдів, заяв і декларацій, нічим не підкріплених, які абсолютно не мають жодної стратегії, плану і, взагалі, сумнівні з точки зору реалізаці», – заявив Дубінський.

Він зазначив, що парламентарі напрацювали чимало пропозицій і скерували уряду.

«Величезний обсяг пропозицій був зібраний з парламенту. Учора Шмигаль відправив у Верховну Раду проєкт початковий, без урахування будь-яких взагалі змін, жодного слова не змінив. Ось це ставлення свого часу стало причиною відставки Гончарука. Я думаю, що такі ж наслідки будуть і в Кабміну Шмигаля», – заявив нардеп.

Нагадаємо, що 13 квітня Верховна Рада схвалила внесення зміни до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік», що дасть можливість забезпечити проведення у квітні 2020 року виплати одноразової грошової допомоги вказаним категоріям громадян.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: