У Росії виявили підземну в'язницю з крематорієм, замасковану під дачний будинок (фото)

У Росії виявили підземну в'язницю з крематорієм, замасковану під дачний будинок (фото)
Вартість приватної підземної в'язниці фахівці оцінили в 1,5-2 млн рублів
Фото: 47news.ru

За даними журналістів, власниками споруди були колишній співробітник Федеральної служби виконання покарань (ФСВП) і якась приватна особа

У Росії в околицях Санкт-Петербурга виявили приватну підземну в'язницю з крематорієм. Про це повідомляє 47news.

За даними видання, приміщення розташувалося на території покинутого котеджного селища «Новий Петербург» у Всеволожському районі Ленінградської області. Воно складалося з підземних камер, що закривалися на замки. Всередині була обладнана система відеоспостереження, був розташований пункт охорони. Вхід в підземну в'язницю перекривала бетонна плита, яка опускалася за допомогою гідравлічної установки.

Споруда була замаскована під дачний будинок. Територію приховував від навколишнього світу високий паркан. На ділянці була лазня з лазом, який веде до печі розміром з людину. Вартість приватної підземної в'язниці фахівці оцінили в 1,5-2 млн рублів, пише видання.

За даними журналістів, власниками споруди були колишній співробітник Федеральної служби виконання покарань (ФСВП) і якась приватна особа.

Тим часом, у Росії мешканці одного з районів Томська розібрали вуличні дерев'яні туалети і натомість користуються звичайними відрами. Такі нововведення спричинили поширення неприємного запаху в місті.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: