У Порошенка вважають, що Тимошенко хоче реалізувати мрію Кремля про ліквідацію «Нафтогазу»

У Порошенка вважають, що Тимошенко хоче реалізувати мрію Кремля про ліквідацію «Нафтогазу»
Голова фракції БПП Артур Герасимов розкритикував заяви Юлії Тимошенко 

Кремль мріє про ліквідацію «Нафтогаз», бо формально не буде кому платити, - зазначив депутат

Російський Кремль мріє про ліквідацію ПАТ «Нафтогаз», щоб не платити Україні компенсацію в розмірі 4,6 млрд доларів. Цю ідею російська влада просуває в Україні через лідерку «Батьківщини» Юлію Тимошенко.

Про це під час засідання погоджувальної ради 1 жовтня заявив голова фракції БПП Артур Герасимов, повідомляє «Прямий».

«Гібридна війна йде не тільки на фронті чи в дипломатичній сфері. Всередині нашої країни активно, на жаль, просуваються ідеї щодо ослаблення країни та допомозі агресору. Нещодавно неголосування Юлії Володимирівни Тимошенко за визнання Росії країною-агресором отримало продовження. Напередодні цей політик заявила, що ліквідує «Нафтогаз», якщо очолить країну», - наголосив Герасимов.

Він нагадав, саме «Нафтогаз» виграв Стокгольмський арбітраж проти «Газпрому».

«Ми виграли 4,6 млрд доларів, які російський «Газпром» хотів забрати в України на підставі сумнозвісних газових контрактів 2009 року. «Газпром» спробував відхили це рішення через іноземні суди. Звичайно, не вдалося. Тож знаєте, було цікаво, де росіяни зроблять наступний крок. І ось ми почули заяву Юлії Тимошенко. Зрозуміло, що Кремль мріє про ліквідацію «Нафтогаз», бо формально не буде кому платити», - зазначив депутат.

Герасимов наголосив, що у разі ліквідації «Нафтогазу» Кремль отримає головне - поки шукатимуть правонаступників «Нафтогазу» у «Газпрому» не будуть забирати гроші та арештовувати нерухомість закордоном.

Раніше «Главком» повідомляв, що Тимошенко почубилася з Герасимовим під час погоджувальної ради.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: