У «Народному фронті» просять нового керівника фракції БПП прикуcити язика

У «Народному фронті» просять нового керівника фракції БПП прикуcити язика

Гриніва закликали не займатися дискредитацією партнерів

Глава фракції «Народного фронту» Максим Бурбак закликав главу фракції БПП Ігоря Гриніва не займатися дискредитацією партнерів по коаліції.

Про це він написав на своїй сторінці в Фейсбуці.

«Прочитав слова колеги з БПП, лідера фракції імені Президента Ігоря Гриніва з неадекватними натяками на адресу уряду Арсенія Яценюка.
З огляду на це, хотів би нагадати своєму колезі, що роботу уряду Яценюка було високо оцінено західними політиками, фінансистами, дипломатами. Зокрема представниками МВФ, які погодились допомагати Україні, повіривши в уряд Яценюка. Це державна позиція лідера Народного Фронту. Її альтернатива, яку ми найменше очікуємо в парламенті і Адміністрації Президента, - дрібне інтрігантство, перекладання відповідальності, знищення довіри і взаємної поваги», - зазначив депутат.


Бурбак нагадав, що як і в попередньому уряді, так і в чинному, тотальну більшість мав і має Блок Петра Порошенка. «Сьогодні президентська і виконавча гілка влади зосереджена в руках політичної партії БПП», - зазначив лідер фракції НФ.

«Ми готові працювати спільно. Незважаючи на неодноразові виклики, які вели до протистоянь, Народний фронт йшов назустріч, оберігаючи стабільність у країні. Вести підпільну і відкриту дискредитацію один одного - це погана пропозиція», - заявив Бурбак.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: