У Конгресі США вперше за 50 років відбулися слухання щодо НЛО

У Конгресі США вперше за 50 років відбулися слухання щодо НЛО
У Конгресі США вперше за 50 років відбулися слухання по НЛО
фото з відкритих джерел

Останній раз конгресмени проводив публічні слухання на цю тему 50 років тому

Невідомі літаючі об'єкти (НЛО) являють собою потенційну загрозу національній безпеці і мають розслідуватися. Такого висновку дійшли члени Палати Представників Конгресу США. Про це повідомляє ВВС.

Останній раз конгресмени проводили публічні слухання на цю тему 50 років тому.

На слуханнях обговорювалася доповідь, складена на основі рапортів військових льотчиків США, яка була опублікована майже рік тому. У ньому наводяться відомості про понад 140 випадків невпізнаних повітряних явищ, що фіксувалися з 2004 року.

За останні 20 років в небі було зареєстровано зростаюча кількість НЛО, заявив представник Пентагону на слуханнях в Конгресі.

На слуханнях депутати висловили стурбованість тим, що будь-яке незрозуміле повітряне явище може становити загрозу національній безпеці.

Рік Кроуфорд, республіканець з Арканзасу, сказав, що нездатність ідентифікувати потенційні загрози «рівнозначна провалу розвідки, якого ми, безумовно, хочемо уникнути».

«Йдеться не про пошук інопланетних космічних кораблів», – додав він.

Що стосується об’єктів з незрозумілим рухом, Брей сказав, що США «не знають» про будь-яких потенційних супротивників із такими технологіями.

Після громадських слухань комітет закрив свої двері на закрите засідання з депутатами.

Останні громадські слухання з цього питання почалися в 1966 році, коли конгресмен-республіканець - і майбутній президент – Джеральд Форд скликав пару слухань, щоб обговорити спостереження НЛО після одного в Мічигані, за яким спостерігали понад 40 людей, включаючи десяток поліцейських.

Нагадаємо, Пентагон реорганізував робочу групу зі стеження за невпізнаними літаючими об'єктами (НЛО). Відтепер новий підрозділ працюватиме у структурі Міноборони США.

Нова структура отримає назву: Група з ідентифікації та синхронізації підходу до повітряних об'єктів (AOIMSG).

Раніше повідомлялося, що Міністерство оборони США створило спеціальну робочу групу для вивчення невпізнаних літаючих об’єктів.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: