У Британії поліція шукає українку, яка загадково зникла

У Британії поліція шукає українку, яка загадково зникла
Поліція опублікувала кадри із камер стеження, які зафіксували Світлану Красносельську

Минуло вже п'ять тижнів після зникнення українки, але поліція не має жодної інформації

У Британії «безслідно» зникла жінка, яка жила неподалік від міста Лідс, повідомляє поліція. Світлану Красносельську - українку за походженням - востаннє бачили біля її будинку в селі Майклфілд 3 квітня.

Поліція графства Вест-Йоркшир каже, що гроші з її банківського рахунку не знімали, і що тривала відсутність абсолютно не узгоджується з характером жінки.

40-річна пані Красносельська жила в Британії останні 12 років. Вона одружена, має дорослу доньку.

«Ми щоденно стикаємося з випадками зникнення людей. ... Але щодо Лани - це справжня загадка. Ми не маємо жодного уявлення, куди вона поділася», - розповів представник поліції Джеймс Ентвістл.

Пошукові команди обшукали із собаками територію довкола її будинку радіусом у чверть милі - зокрема звалище, старий кар'єр і печери - але не знайшли жодних зачіпок.

«Це справді незвично - коли людина зникає без сліду. Люди не розчиняються у повітрі», - каже представник поліції Ліза Аткінсон.

«Родина перебуває в стресі, минуло вже п'ять тижнів - але ми не маємо жодної інформації».

«Ми би дуже хотіли поговорити з друзями чи знайомими, з якими вона могла зустрітися в цей час, і які могли би нам щось розказати про Лану та навести на здогади щодо місця її перебування», - додала пані Аткінсон.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: