Туроператор JoinUp скасовує усі рейси на Іспанію з Одеси, Львова та Запоріжжя. Туристам обіцяють компенсацію

Туроператор JoinUp скасовує усі рейси на Іспанію з Одеси, Львова та Запоріжжя. Туристам обіцяють компенсацію

Туристам обіцяють компенсувати зірвані відпустки, відшкодувавши лише вартість туру

У зв'язку з технічними несправностями і регулярними затримками вильотів авіакомпаній YanAir і Bravo Airways туроператор JoinUP прийняв «дуже непросте, але єдине вірне рішення» - скоротити польотну програму за напрямом Іспанія. Про це повідомляється на сайті туроператора.

У повідомленні йдеться, що «цей крок дозволить знизити навантаження на флот авіакомпаній і вирівняти подальше розклад рейсів».

«Із 4 липня будуть зняті вильоти в Барселону із Запоріжжя, з 09 липня - в Барселону зі Львова, з 14 липня - в Барселону з Одеси. Виліт з Києва на Тенеріфе тепер буде здійснюватися 1 раз в 10/11 днів. Польотна програма в Пальма-де-Майорка знімається повністю з 2 липня. Туроператор планував здійснити вивізний рейс 8.07, але через технічну несправність рейс YE 3421 міг би відбутися тільки з великою затримкою близько 2-х діб, яка також спричинила б за собою збій всього польотного розкладу. Всім туристам, які не змогли вилетіти сьогодні, буде запропоновано повернення 100% коштів або перебронювання на інший напрямок», - повідомили у JoinUp.

Завтра, 3 липня, туроператор планує вивезти наших туристів з Пальма-де-Майорка, які застрягли в аеропорту з 5 ранку. «Туристам, які чекають на вильот на курортах Іспанії, буде надано проживання та харчування», - запевнює туроператор.

«Всі туристи, які забронювали відпочинок в Іспанії з вильотом з регіонів, можуть анулювати заявки з повним поверненням вартості або перебронювати тур на інший напрямок. Менеджери компанії пропрацюють кожну заявку, щоб запропонувати туристам оптимальний варіант заміни», - повідомляє фірма з надання туристичних послуг.

«Це дуже непросте для нас рішення. Ми знімаємо практично повністю завантажені рейси на напрямку, який був чи найрентабельнішим з усіх і давав можливість тисячам українців відкривати для себе цю прекрасну країну з вильотом зі свого міста. З середини липня авіакомпанія SkyUp пройде процедуру ТСО і отримає дозвіл на польоти в країни Євросоюзу. Це дозволить нам перевести європейські рейси на крила SkyUp, почати виконувати рейси на Тенеріфе безпосередньо без проміжної посадки, а українцям дасть гарантію своєчасних вильотів і високого рівня безпеки та сервісу», - сказав комерційний директор JoinUP Олександр Альба.

Сьогодні стало відомо, що українські туристи тепер застрягли в аеропорту Пальма-де-Майорка.

У понеділок, 2 липня, до України вилетів літак з українськими туристами, які декілька днів не могли повернутися з Тунісу на батьківщину.

Як відомо, міністр інфраструктури Володимир Омелян заявив, що Мінінфраструктури вимагатиме від Генеральної прокуратури порушити кримінальну справу в зв'язку з шахрайством з боку туроператора Oasis Travel.

Омелян повідомив, що в Україну вже повернули 770 українських туристів, ще залишається близько 800.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: