Тіллерсон підтримав створення антикорупційних судів

Тіллерсон підтримав створення антикорупційних судів
Тіллерсон відзначив на переговорах важливу роботу щодо відбору суддів Верховного суду, а також створення антикорупційного суду

Держсекретар США назвав створення антикорупційних судів важливим елементом для приваблення зовнішніх інвестицій

Державний секретар США Рекс Тіллерсон під час переговорів із президентом України Петром Порошенком у Києві висловився за створення в Україні антикорупційних судів. Про це повідомляє Банкова за результатами переговорів американського дипломата і глави держави.

Предметом обговорень були і антикорупційні реформи, адже вони також є важливим елементом для приваблення зовнішніх інвестицій. Серед них Тіллерсон відзначив важливу роботу щодо відбору суддів Верховного суду, а також створення антикорупційного суду, йдеться у повідомленні.

«Всі ці питання – це перші кроки для створення відповідної судової влади. Ви говорили, що стурбовані цим питанням і віддані тому, щоб справді було створено такий суд і призначено суддів найвищого ґатунку», - приводить Банкова цитату Тіллерсона.

Раніше сьогодні до України прибув державний секретар США Рекс Тіллерсон.

Перед переговорами із президентом Петром Порошенком Тіллерсон зустрівся із чотирма представниками реформаторського кола України.

Порошенко заявив, що Київ та Вашингтон скоординували свої дії по деокупації українських територій.

Тіллерсон упевнений, що Росія має здійснити перші кроки для деескалації конфлікту на Донбасі. Держсекретар також повідомив, що Трамп сказав Путіну, що мир в Україні важливий для покращення відносин між США і РФ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: