Суд арештував 32 млн грн на рахунках екс-міністра Табачника

Суд арештував 32 млн грн на рахунках екс-міністра Табачника
Дмитро Табачник

Колишнього міністра освіти України Дмитра Табачника оголосили у розшук влітку 2015 року

Суд наклав арешт на банківські рахунки колишнього міністра освіти і науки Дмитра Табачника, які були відкриті в українських банках у межах кримінального провадження. Про це повідомили у Генеральній прокуратурі України у відповіді на інформаційний запит УНН.

«В ході досудового розслідування у кримінальному провадженні накладено арешт на рахунки, які відкриті в українських банках та належать запитуваній особі на загальну суму понад 32 млн гривень», - йдеться у відповіді.

При цьому, за інформацією ГПУ, арешт на банківські рахунки та інші активи підозрюваного за кордоном не накладався.

Також повідомляється, що з 9 вересня 2015 року ГПУ здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні, де Табачник має статус підозрюваного. Але наразі слідство призупинене у зв’язку з його розшуком.

Нагадаємо, колишнього міністра освіти України Дмитра Табачника оголосили у розшук влітку 2015 року. 

За даними правоохоронців, його розшукують за ч.5 ст.191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Як раніше повідомляли у МВС, йдеться про діяльність Табачника на посаді міністра освіти, зокрема, за махінації, пов'язані із закупівлею підручників за завищеними цінами, а також з майном Міністерства освіти.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: