Стало відомо, хто може стати першим у світі трильйонером

Стало відомо, хто може стати першим у світі трильйонером
Засновник Amazon Джефф Безос

Перший доларовий трильйонер, за розрахунками аналітиків, з'явиться лише через шість років

Аналітики сервісу консультацій для малого бізнесу Comparisun вважають, що засновник Amazon Джефф Безос стане першим у світі доларовим трильйонером. Про це йдеться в статті на сайті сервісу.

Так, за даними експертів, статок американського бізнесмена досягне позначки в трильйон доларів до 2026 року, коли тому виповниться 62 роки.

У квітні він оцінювався лише в близько 144 мільярди доларів. Однак, стверджують експерти, варто враховувати, що з настанням коронавірусної пандемії і зростанням попиту на онлайн-покупки акції Amazon різко подорожчали. Уже в цьому році Безос збільшив свої статки на 29,4 мільярда доларів.

Слідом за засновником Amazon аналітики розташували девелопера з Китаю Сюй Цзяіня, який, згідно з їхньою оцінкою, стане трильйонером через рік після Безоса.

На третьому місці опинився засновник Alibaba Group Джек Ма, статок якого може досягти трильйона доларів в 2030 році.

До слова, власник компанії Louis Vuitton втратив $30 мільярдів через коронавірус.

Разом з тим азіатський мільярдер розбагатів завдяки пандемії коронавірусуСтатки найбагатшої людини в Сінгапурі Лі Сітінга (Li Xiting) збільшилися на мільярд доларів за місяць завдяки зростанню на тлі пандемії коронавірусу попиту на апарати штучної вентиляції легенів (ШВЛ), вироблені його компанією.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: