Сьогодні закінчується реєстрація кандидатів на місцеві вибори

Сьогодні закінчується реєстрація кандидатів на місцеві вибори

25 вересня кандидати вже не зможуть подати документи для участі в виборах

Сьогодні, 24 вересня, останній день подання до відповідної територіальної виборчої комісії документів для реєстрації кандидатів у депутати, кандидатів на посаду сільського, селищного, міського голови.

Це вказано у календарному плані основних організаційних заходів з підготовки та проведення місцевих виборів 25 жовтня 2020 року.

Згідно з календарним планом, висування кандидатів і подання до територіальної виборчої комісії документів для їх реєстрації закінчується 24 вересня включно - за тридцять днів до голосування.

При цьому кандидати-самовисуванці мають самі подавати документи. Документи кандидатів від партій подають представники місцевої партійної організації.

Крім того, до 24 вересня повинні бути затверджені форма та колір виборчого бюлетеня, а також форма протоколу дільничної виборчої комісії про підрахунок голосів виборців.

Як повідомлялося, із 5 вересня територіальні органи Національної поліції зареєстрували 712 повідомлень, пов’язаних із виборчим процесом. До ЄРДР внесено відомості щодо 80 кримінальних правопорушень: 44 - пов’язані з порушенням виборчого законодавства, 36– пов’язані з виборчим процесом.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: