СБУ затримала російських агентів, які вивідували інформацію про військові літаки

СБУ затримала російських агентів, які вивідували інформацію про військові літаки
Співробітники СБУ затримали у низці областей України агентів РФ
фото: СБУ

Також колаборанти намагалися передати росіянам секретні відомості про ЗСУ

Служба безпеки України знешкодила ворожу агентуру, яка збирала розвіддані про оборонні рубежі українських військ і дислокацію літаків ЗСУ. Агенти-диверсанти РФ працювали образу в кількох регіонах України, повідомляє прес-служба СБУ.

У Житомирській області військова контррозвідка СБУ викрила посадовця оборонного об'єкта, який збирав інформації про українські бойові літаки та інфраструктуру повітряних сил.

А на Дніпропетровщині затримали ворожого агента, якому ФСБ доручила приєднатись до лав тероборони Дніпра. Його спільника силовики відшукали та затримали у місті Кривий Ріг.

Тим часом на Миколаївщині, де зараз напружена й нестабільна ситуація, викрили та затримали голову однієї з територіальних громад, який передав окупантам відомості про ЗСУ.

Уже на Чернігівщині співробітники СБУ затримали місцевого жителя, який добровільно співпрацював з агресором під час тимчасової окупації.

А на Хмельниччині співробітники СБУ викрили місцеву жительку, яка передавала «кураторам» координати військових та стратегічних об’єктів.

Нагадаємо, нещодавно СБУ затримала жительку Луганщини, яка шпигувала для росіян.

Жінка пропонувала ФСБ провести аеророзвідку з безпілотника за визначеними нею орієнтирами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: