«С Новым годом, товарищи!» Жителів окупованого Севастополя привітали різким подорожчанням проїзду в транспорті

«С Новым годом, товарищи!» Жителів окупованого Севастополя привітали різким подорожчанням проїзду в транспорті

«Цікаво, коли наші зарплати зростатимуть так само швидко і впевнено, як і ціни?» – цікавиться обурений севастополець

«Приємний» новорічний сюрприз севастопольцям підготував Росстат і так зване міське Управління тарифами окупаційної адміністрації. Прес-служба підприємства «Севелектроавтотранс» оголосила про подорожчання тролейбусних проїзних квитків. З 1 лютого проїзні для школярів коштуватимуть 210 рублів, для студентів – 420. Нова ціна звичайних проїзних – 540 рублів, для організацій – 600.
Підставами для підвищення цін на підприємстві називають наказ Росстату («Про затвердження статистичного інструментарію для організації федерального статистичного спостереження за діяльністю в сфері транспорту»), а також лист севастопольського управління тарифами.
Зазначимо, що до цього моменту в окупованому місті шкільний проїзний коштував 105 рублів, студентський – 210, а цивільний – 420.

Багато севастопольців обурено відреагували на повідомлення. Місцевий сайт «Севастопольскі новини» полспілкувався з цього приводу з мешканцями окупованих територій.
«Мій син щодня їздить до школи на тролейбусі, – розповідає Валентина, місцева жителька. – Тому новина про подорожчання проїзних для нас не дуже приємна. І так, з урахуванням низьких зарплат, ледве-ледве зводимо кінці з кінцями. З Новим роком, товариші!»
«Цікаво, коли наші зарплати зростатимуть так само швидко і впевнено, як і ціни?», – цікавиться Сергій, ще один севастополець.
«У мене невелика зарплата, – каже Олена, жителька окупованого міста. – На роботу їжджу на тролейбусі. Зазвичай купую проїзні, щоб хоч трохи заощадити. Тепер, мабуть, про економію доведеться забути».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: