Росіянин намагався прорватися через український кордон на автівці

Росіянин намагався прорватися через український кордон на автівці
Прикордонники розгорнули пристрої для примусової зупинки авто
Фото: dpsu.gov.ua

Почувши відмову українського прикордонника на в'їзд, чоловік натиснув на газ і намагався самовільно проїхати через пункт пропуску

На кордоні з Харківською областю на кордоні громадянин Росії на своєму автомобілі намагався прорватися на територію України. Про це в четвер, 29 серпня, повідомила пресслужба ДПСУ.

Зазначається, що громадянин Росії 1993 року народження прямував автомобілем в Україну. Під час проходження прикордонного контролю чоловік не зміг підтвердити мету запланованої поїздки в країну.

Після того, як росіянин почув відмову прикордонників, він завів машину і цілеспрямовано, набираючи швидкість, спрямував автомобіль у бік виїзду з пункту пропуску.

Щоб не допустити прориву, прикордонники розгорнули пристрої для примусової зупинки транспортних засобів. На виїзді з пункту пропуску автомобіль було зупинено, правопорушника затримано.

Також повідомляється, що за спробу незаконного перетину державного кордону України чоловікові загрожує адміністративна відповідальність і заборона на в'їзд в Україну.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: