Пʼяний водій на Донеччині травмував двох дітей та убив їх батька

Пʼяний водій на Донеччині травмував двох дітей та убив їх батька
Автомобіль Geely, на якому було скоєно смертельне ДТП
Фото: Донецька обласна прокуратура

Аварію спричинив 23-річний мешканець міста Покровськв

Двоє дітей травмовані, їх батько загинув унаслідок ДТП, спричиненого нетверезим водієм у місті Покровську на Донеччині. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

«Досудовим розслідуванням встановлено, що 1 травня 2021 року, близько 19:30, 23-річний житель Покровська, перебуваючи за кермом автомобіля марки Geely в стані алкогольного сп'яніння, допустив під час руху заднім ходом наїзд кузовом автомобіля на двох малолітніх дітей і чоловіка, які перебували на узбіччі», – йдеться в повідомленні.

За даними прокуратури, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди «9-річний хлопчик та 13-річна дівчинка отримали забої, а 45 – річний батько останньої-тяжкі тілесні ушкодження, від яких наступного дня помер у реанімаційному відділенні міської лікарні».

Співробітники поліції розпочали кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння, що спричинило смерть потерпілого (ч.3 ст. 286-1 КК України).

Нагадаємо, що у суботу, 1 травня, в центрі Києва онук ексміністра МВС Миколи Білоконя вбив дівчину на своєму Infiniti, тікаючи від патрульної поліції на великій швидкості.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: