Путін готується до найгіршого? Мешканці квартир біля Кремля отримали попередження

Путін готується до найгіршого? Мешканці квартир біля Кремля отримали попередження
Мешканці квартир біля Кремля отримали попередження від спецслужб
фото з відкритих джерел

9 травня всі, чиї квартири розташовані у бік Красної площі, не повинні виходити на балкони, підходити до вікон і відчиняти кватирки

Російська журналістка Ксенія Собчак повідомила, що мешканцям квартир біля Кремля заборонили підходити до вікон на День Перемоги. Відповідне оголошення Собчак опублікувала у своєму Telegram-каналі.

«Жителям будинків із видом на Кремль заборонили підходити до вікон на День Перемоги. Мешканцям заздалегідь зробили оголошення. 9 травня всі, чиї квартири розташовані у бік Красної площі, не повинні виходити на балкони, підходити до вікон і відчиняти кватирки. Це рекомендація спецслужб. Правило розповсюджується на період проведення Параду Перемоги», – написала Собчак.

Як раніше повідомлялось, у тимчасово захопленому російськими військами Мелітополі Запорізької області директори шкіл змушують дітей надягати георгіївські стрічки та вчити вірші про війну.

У тимчасово окупованому Маріуполі, попри заперечення росіян, також готуються до параду 9 травня. Для проведення «урочистих заходів» до зруйнованого міста прибув перший заступник глави адміністрації президента Росії, відповідальний за питання внутрішньої політики РФ, Сергій Кирієнко.

Після сьогоднішньої відправи в головному храмі росйських збройних сил патріарх РПЦ пояснив у ім’я чого росіяни убивають українців.

Сьогодні з «днем перемоги» українців цинічно привітав Володимир Путін, який заодно побажав лідерам маріонеткових псевдореспублік Донбасу «перемоги, як у 1945-му».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: