Протести в Єревані: до лікарень потрапили 46 осіб

Протести в Єревані: до лікарень потрапили 46 осіб

Серед потерпілих - шестеро поліцейських

Міністерство охорони здоров'я Вірменії опублікувало заяву, в якій говориться, що сьогодні у медичні установи за допомогою звернулися 46 громадян, в тому числі 6 поліцейських. «Деякі з пацієнтів, отримавши амбулаторну медичну допомогу, були виписані з установи», - заявили в Міністерстві охорони здоров'я.

«У громадян в основному є поверхневі травми нижніх кінцівок, для чого надається первинна медична допомога. У поліцейських присутні травми, нанесені тупими і ріжучими предметами. Один з поліцейських в даний час оперується через поріз вени», - йдеться в заяві.

Міністерство також повідомляє, що система охорони здоров'я працює в умовах посиленого режиму і «володіє всіма необхідними засобами для надання своєчасної та кваліфікованої медичної допомоги».

«На момент підготовки повідомлення життя жодного з постраждалих небезпека не загрожує», - зазначили в МОЗ.

Як повідомлялося раніше, в центрі Єревану йдуть протести проти висунення кандидатури Сержа Саргсяна на пост прем'єра Вірменії. Раніше повідомлялося, що в результаті сутичок між протестувальниками та поліцією на проспекті Баграмяна в Єревані постраждали кілька демонстрантів, в тому числі лідер опозиційного руху, депутат Національних зборів Вірменії Нікол Пашинян.

Причина протестів - фактичне порушення Конституції країни: Саргсян вже провів два терміни на посаді президента країни. Після переходу Вірменії на парламентську систему прем'єр-міністр стає головною посадою в країні, і, по суті, призначення стане третім строком на чолі держави для Саргсяна.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: