Пропагандистка Симоньян поскандалила із Собчак, яка спитала її про «туристів із Солсбері» (відео)

Пропагандистка Симоньян поскандалила із Собчак, яка спитала її про «туристів із Солсбері» (відео)
Симоньян перебила Собчак, заявивши, що вона обіцяла не ставити таких запитань

«Я зараз просто встану і піду, бо ти мене обманюєш», - сказала Симоньян

Головний редактор пропагандистського телеканалу RT Маргарита Симоньян відмовилася відповідати на уточнюючі питання Ксенії Собчак про розмову з Олександром Петровим і Русланом Бошировим, яких підозрюють в отруєнні колишнього співробітника Головного управління Генштабу РФ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в Солсбері.

Симоньян перервала питання Собчак, не дослухавши його. «У мене було своє раціональне питання, коли я на це дивилася, бо було зрозуміло, що вони - хлопці з айфонами, ну, сучасні сорокарічні чоловіки...» - почала Собчак.

У свою чергу Симоньян перебила журналістку, заявивши, що вона обіцяла не ставити таких запитань. Симоньян пояснила, що для відповіді їй треба переглянути бесіду з Петровим і Бошировим.

«Я зараз просто встану і піду, бо ти мене обманюєш», - сказала Симоньян, зазначивши, що узгодила інші питання. «Я не пам'ятаю цю історію про айфони», - відрізала вона.

Собчак відповіла, що ніякої історії не було, і Симоньян навіть не знає, яке питання вона планувала поставити.

«Як це не знаю, я знаю: що вони живуть в сучасному світі, а насправді вони не знали нічого про айфони. А як же вони тоді знайшли твій телефон?.. Ось цих питань у нас з тобою не було», - заявила Симоньян.

У свою чергу Собчак пояснила, що той факт, що Петров і Боширов заявили, що у них немає ніякої сучасної техніки, здався їй дивним, і сказала, що для міркувань на цю тему переглядати інтерв'ю не потрібно.

Нагадаємо, раніше Симоньян розповіла, що Боширов і Петров самі зателефонували і захотіли дати інтерв’ю лише їй.

Як відомо, Петров і Руслан Боширов запевняють, що вони приїхали в Солсбері як туристи, щоб подивитися на знаменитий собор.

Отруєння Скрипаля та його дочки сталося у березні 2018 року.

Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей заявила, що в отруєнні Скрипалів звинувачують двох співробітників російської військової розвідки - Олександра Петрова і Руслана Боширова.

Міністр внутрішніх справ Великобританії повідомив, що агенти ГРУ Росії, яких Британія підозрює в отруєнні Скрипалів, будуть заарештовані і притягнуті до кримінальної відповідальності Британією або її союзниками, якщо виїдуть за межі Росії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: