Вибух в квартирі лідера С14: прокуратура відзвітувала про розкриття злочину

Вибух в квартирі лідера С14: прокуратура відзвітувала про розкриття злочину
У зловмисників вилучено вогнепальну зброю і боєприпаси
Фото: В'ячеслав Аброськін

Силовики сьогодні затримали трьох підозрюваних

У четвер, 1 листопада, поліцейські затримали трьох осіб, підозрюваних у вчиненні вибуху у квартирі координатора організації С14 Сергія Мазура в м. Бориспіль Київської області.

Про це у четвер ввечері повідомив у Facebook перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін.

 За його словами, затримання проводили поліцейські Київської області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

«Затримані троє осіб, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні замаху на вбивство керівника громадської організації С14 Сергія Мазура, в результаті якого був тяжко поранений його батько», - заявив Аброськін.

У поліції не розкрили особи затриманих.

Натомість у прокуратурі Київської області додають,  що справу про замах на вбивство батька лідера української праворадикальної громадської організації С14 розкрито: затримані закинули вибуховий пристрій через вікно до квартири в місті Бориспіль, де перебував батько активіста. В результаті чого, останній отримав тілесні ушкодження.

«У ході досудового розслідування кримінального провадження, проведено сім обшуків за адресами проживання фігурантів та місцем зберігання транспортного засобу, де виявлено та вилучено вогнепальну зброю і боєприпаси», - йдеться у повідомленні.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим особам про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.15 п.5 ч.1 ст.115 та ч.1 ст.263 КК України.

Нагадаємо, вночі 10 жовтня у квартиру лідера праворадикальної організації С14 Сергія Мазура, що мешкає у місті Бориспіль, невідомі кинули бойову гранату. За його словами, внаслідок вибуху поранень зазнав батько Мазура.

Поліція розслідує спланований вибух в одній з квартир в Борисполі. Правоохоронці кваліфікували подію як замах на вбивство.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: