Президент Франції поговорив з Зеленським та Путіним

Президент Франції поговорив з Зеленським та Путіним
Макрон після перемовин з Путіним поговорив із Зеленським
фото: ТАСС

Макрон під час розмови з Путіним заявив про збереження недоторканності цивільних ядерних об'єктів України

Президент Франції Еммануель Макрон повідомив, що після розмови із президентом РФ Володимиром Путіним провів розмову з українським колегою Володимиром Зеленським. Про це Макрон повідомив у Twitter.

«Я говорив сьогодні з президентом Путіним, а потім із президентом Зеленським. Ми ведемо роботу щодо збереження недоторканності цивільних ядерних об'єктів України, на додаток до пріоритетних вимог, що висуваються до Росії: припинення вогню та захист мирних жителів», – написав Макрон.

Раніше Єлисейський палац повідомив, що Макрон під час розмови з Путіним заявив про серйозне занепокоєння ризиками для ядерної безпеки в результаті вторгнення РФ в Україну. Також він висловив свою стурбованість у зв'язку з «неминучим нападом на Одесу».

Нагадаємо, сьогодні в небі над Харковом сили оборони збили російський літак.

Уранці 6 березня сили протиповітряної оборони Харкова знищили бойовий літак військово-повітряних сил рф – штурмовик Су-25.

Як відомо, триває одинадцята доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Збройними силами і підрозділами Сил безпеки та оборони України ведуться запеклі бої з утримання визначених рубежів.

Противник, зазнаючи втрат, робить постійні спроби щодо ухилення від прямого вогневого контакту з нашими військами. Про це повідомляється у зведенні Генерального штабу ЗСУ станом на ранок 6 березня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: