Прессекретар Путіна пропіарив на собі «антивірусний бейджик»

Прессекретар Путіна пропіарив на собі «антивірусний бейджик»

«Блокатор вірусів» - це російська розробка, яка начебто «знищує віруси» навколо людини, яка її носить

Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що придбав собі в аптеці «блокатор вірусів». Це російська розробка, яка начебто «знищує віруси» навколо людини, яка її носить. Про це пишуть росЗМІ.

Російський вірусолог, професор Анатолій Альштейн прокоментував нову розробку санкт-петербурзького Національного дослідницького університету ІТМО - бейдж зі знезаражувачем, який начебто повинен блокувати віруси в безпосередній близькості від свого власника.

Професор вірусології заявив, що пропонований бейджик, котрий нібито розпилює активні речовини навколо господаря, насправді неефективний:

«Я думаю, що це скоріше засіб для заробляння грошей, а не для користі. Створювати навколо себе оболонку, яка захищає вас від вірусів?»

Блокатор швидко набув популярності у Росії, користується попитом в аптеках і вже продається в торгових автоматах.

Зазначимо, що за добу в Росії зафіксовано 1786 випадків зараження коронавірусу. За останню добу померли 18 людей, одужали 97 осіб.

Усього в Росії зареєстровано 11 917 випадків коронавирусу в 82 регіонах, за період епідемії померло 94 осіб, видужали 795.

Як повідомлялось, станом на 9:00 10 квітня в Україні 2203 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 69 летальних, 61 пацієнт одужав.

Загалом у світі, станом на 10 квітня, коронавірусом інфікувалися понад 1,6 млн жителів планети. Кількість смертельних випадків наближається до 100 тис.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: