Порошенко розповів, чим буде займатися після поразки на виборах

Порошенко розповів, чим буде займатися після поразки на виборах
Президент заявив, що буде боротися за Україну

За словами Порошенка, його команда буде захищати курс на членство в Євросоюз і НАТО, безвіз, українську мову, православну церкву України, стабільність фінансово-банківської системи

Чинний президент і кандидат у президенти Петро Порошенко під час брифінгу заявив, що не йде з української політики. Про це він сказав у своєму штабі журналістам після оприлюднення результатів екзит-полів, за даними яких у другому турі виборів перемогу одержав шоумен Володимир Зеленський.

Зокрема, Порошенко заявив, що залишається в політиці і буде боротися за Україну.

«Вже в наступному місяці я залишу пост глави держави. Так вирішила більшість українців. Я піду з офісу, але я не йду з політики. Я залишаюся в політиці, буду боротися за Україну, тому що наша команда повинна захистити ті досягнення, які ми завоювали разом з нашою командою», - сказав Порошенко.

За словами Порошенка, його команда буде захищати курс на членство в Євросоюз і НАТО, безвіз, українську мову, православну церкву України, стабільність фінансово-банківської системи.

Крім того, він заявив, що «якщо не будуть імплементовані підписані мінські угоди, в тому числі і Україна, наша команда буде захищати продовження режиму санкцій». 

Порошенко визнав поразку на виборах 2019 і привітав Володимира Зеленського. Зокрема, він звернувся до своїх прихильників та представників ЗМІ, цитуючи відомий вислів Уїнстона Черчилля.

Кандидат у президенти та шоумен Володимир Зеленський після оголошення екзит-полів, за даними яких він є переможцем президентських перегонів, почав роздавати подяки, зокрема, родині і прибиральницям штабу. Зазначимо, що Зеленський пробув у штабі лічені хвилини і пішов, не відповівши на жодне питання журналістів. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: