Північна Македонія продовжила надзвичайний стан ще на 14 днів

Північна Македонія продовжила надзвичайний стан ще на 14 днів
Загальна кількість хворих з початку епідемії в Північній Македонії становить 1767 осіб

За минулу добу в Північній Македонії виявлено 22 нових випадків коронавірусу

Президент Північної Македонії Стево Пендаровський оголосив про продовження на 14 днів надзвичайного стану, запровадженого в країні у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Про це повідомляє Xinhua.

«Президент Північної Македонії Стево Пендаровський заявив у п’ятницю, що надзвичайний стан в країні буде продовжено ще на 14 днів у зв'язку з пандемією коронавірусу», - йдеться у повідомленні.

Під час свого звернення до громадськості Пендаровський заявив, що це рішення було ухвалене під час засідання Ради безпеки, що відбулося у п’ятницю.

«Після обширних консультацій, які я проводив в останні дні та сьогодні із експертами з декількох галузей та з радниками у Кабінеті міністрів, і виходячи з сказаного та запропонованого на сесії, я вирішив оголосити новий надзвичайний стан тривалістю лише 14 днів замість 30 днів. Враховуючи позитивні тенденції, я думаю, що 14 днів достатньо», - сказав Пендаровський.

За його словами, причиною цього рішення є необхідність впровадження економічних та соціальних заходів для пом’якшення наслідків пандемії, які вже відчуваються внаслідок того, що величезна кількість компаній не працювала і досі не працює.

За минулу добу в Північній Македонії виявлено 22 нових випадків коронавірусу. Загальна кількість хворих з початку епідемії становить 1767 осіб, кількість тих, хто вилікувався - 1267, померли 98 осіб.

Нагадаємо, як турецькі готелі прийматимуть туристів в умовах пандемії. Разом з тим й у Греції готують план роботи готелів в умовах пандемії.

Раніше міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив, що Україна влітку спробує відновити внутрішнє авіасполучення, а повноцінного відновлення міжнародного авіасполучення протягом літа не буде.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: