Петиція про закриття «112 Україна» та NewsOne зібрала достатню кількість підписів

Петиція про закриття «112 Україна» та NewsOne зібрала достатню кількість підписів

Понад 16 тисяч голосів було зібрано за 7 днів

Петиція набрала необхідну кількість голосів за дев’ять днів

Петиція щодо припинення антиукраїнської діяльності телеканалів «112 Україна» та NewsOne за дев’ять днів набрала необхідну кількість голосів для подальшого розгляду. Відповідна петиція оприлюднена на сайті Верховної Ради 20 вересня.

Статус петиції на сайті ВР: «Набрано необхідну кількість підписів». Зараз загальна кількість підписів становить 25157, з яких понад 16 тисяч голосів було зібрано за 7 днів.

Автор петиції Артур Переверзєв наголошує, що в умовах гібридної війни зі сторони РФ проти України проблема дезінформації та відвертої пропаганди не може залишатися поза увагою народних депутатів.

Як відомо, Верховна Рада прийняла закон про електронні петиції. Петиція, адресована відповідно Президенту України, Верховній Раді, Кабінету міністрів повинна бути розглянута за умови збору на її підтримку не менше 25 тисяч підписів громадян протягом не більше трьох місяців з дня опублікування петиції.

Нагадаємо, Служба безпеки України ініціювала перевірку телеканалу NewsOne через «систематичне використання кліше російської пропаганди в контексті, направленому на формування спотвореної думки про події в Україні».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: