Окупанти зірвали розведення військ у Станиці Луганській

Окупанти зірвали розведення військ у Станиці Луганській

Бойовики збройних формувань РФ систематично здійснюють провокаційні обстріли району Станиці Луганської

У третій день «великоднього перемир’я» бойовики російсько-окупаційних військ зірвали розведення військ у Станиці Луганській. Про це повідомляє українська сторона СЦКК.

«Окупанти продовжують ігнорувати вимоги режиму тиші на ділянці розведення сил і засобів сторін у районі населеного пункту Станиця Луганська. Незважаючи на введення з 30 березня всеохоплюючого режиму «великоднього перемир’я» по всій лінії зіткнення сторін на Сході України увечері 1 квітня російсько-окупаційні війська вчергове застосували тут стрілецьку зброю», - йдеться в повідомленні.

В СЦКК додали, що обстріл військовослужбовців ЗС України бойовики здійснювали з гори Князь Ігор, що на тимчасово непідконтрольній території урядові України. Про це уже поінформували СММ ОБСЄ.

«Бойовики збройних формувань РФ систематично здійснюють провокаційні обстріли району Станиці Луганської, метою яких є зірвати розведення сил і засобів сторін у цьому районі, та продовжувати використовувати зайняті ними позиції для здійснення своїх злочинних дій», - пояснили в центрі.

В СЦКК зазначили, що підрозділи Збройних Сил України готові до відведення своїх сил і засобів на цій ділянці розведення у дзеркальному варіанті, за умови неухильного виконання вимог Рамкового рішення Тристоронньої контактної групи.

Раніше повідомлялося, що від початку доби 2 квітня бойовики здійснили 10 обстрілів українських опорних пунктів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: