Окупанти обстріляли школи на Харківщині (фото)

Окупанти обстріляли школи на Харківщині (фото)
Рятувальники гасили будинок, навчальні заклади та ферму
фото: ДСНС

Уночі ворог гатив по місту, після обстрілів зайнялися пожежі

Уночі 15 липня по Харкову російські окупанти завдали ракетного обстрілу. Дві ракети влучили поблизу будівлі навчального закладу у Холодногірському районі. Про це повідомили в обласному управлінні Держслужби з надзвичайних ситуацій.

«В результаті вибуху пошкоджено фасад будівлі, вибиті вікна та зруйновані трамвайні колії навпроти навчального корпусу», – повідомляє ДСНС.

Ще одна ракета влучила на подвір'я неподалік школи в Індустріальному районі. Вибухова хвиля частково пошкодила будівлю навчального закладу. Загиблих немає.

Також обстріляли приватний житловий будинок в Чугуївському районі Харківщини: загиблих немає. На місці виникла пожежа. Поранення внаслідок обстрілу ніхто не отримав,

ДСНС каже, що за добу з 14 по 15 липня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС виїжджали на гасіння трьох пожеж, які виникли внаслідок російських обстрілів. Дві з них сталися в Чугуївському районі. Ще одна пожежа виникла у Харківському районі.

«Горіли житловий будинок, гараж та ферма», – йдеться повідомленні.

Як відомо, уночі в Харкові прогриміли вибухи (відео).

Нагадаємо, щодня місто та область зазнають ворожих обстрілів. Наприклад, 12 липня окупанти обстріляли Харківщину з артилерії: є загиблі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: