Окупанти обстріляли дві громади у Криворізькому районі

Окупанти обстріляли дві громади у Криворізькому районі
У Криворізькому районі окупанти обстріляли територію Зеленодольської громади
фото з відкритих джерел

Ситуація у Криворізькому районі залишається напруженою

Голова Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул повідомив, що 3 липня російські війська обстріляли дві громади у Криворізькому районі Дніпропетровської області.

«Сьогодні орки продовжили свою терористичну діяльність. У Криворізькому районі вони обстріляли територію Зеленодольської громади – Велику Костромку та сам Зеленодольськ. Зруйновано три будинки у дачному селищі. Також було обстріляно прикордонні території Широківської громади, виникла пожежа на одному з полів. Слава Богу, без втрат», – повідомив Вілкул.

За його словами, ситуація залишається напруженою. Окупанти систематично обстрілюють мирних людей за допомогою РСЗВ, ствольної артилерії, танків, мінометів, застосовують бойову авіацію.

Вілкул зазначив, що у самому Кривому Розі ситуація повністю стабільна й перебуває під повним контролем Військової адміністрації та ЗСУ.

Крім того, як уже повідомлялося, російські окупанти випустили по Дніпропетровщині шість ракет. Силами ППО було збито чотири крилаті ракети морського базування «Калібр»: три – над Синельниківським районом, ще одну – над Дніпром.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: