Окупанти хочуть запустити в Маріуполі ремонтні цеха для танків

Окупанти хочуть запустити в Маріуполі ремонтні цеха для танків
фото з відкритих джерел

Маріуполь виявися настільки недружнім містом окупантам, що навіть техніку ремонтувати в місті нікому

Окупанти збираються запустити ремонту базу для військової техніки на ММК ім. Ілліча в Маріуполі. Про це на сторінці у Telegram повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

«Рашисти закликають працівників заводу з’явитись в приміщення Нікополь-Провідансу 12 травня для старту «Ілліча-перезавантаження». Однак, про повноцінний запуск заводу не йдеться з купи причин», – пише Андрющенко.

Фактично, окупанти збираються зробити на заводі ММК ім. Ілліча ремонтні цехи для танків та БТРів. Але знов проблема – кадри. Для того і збирають людей.

«Маріуполь виявися настільки недружнім містом окупантам, що навіть техніку ремонтувати нікому в місті, де кожен другий майстер в цьому», –зазначає радник міського голови.

У Маріуполі на металургійному заводі «Азовсталь», який штурмують російські війська, перебуває понад тисячу українських військових. При цьому близько сотні з них поранені.

Тим часом окупанти змушують вихователів дитсадків їхати з Донецька до Маріуполя. Росіяни також хочуть завести у заблокований Маріуполь «своїх» банківських працівників.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: