Оголошено підозру уродженці Закарпаття, яка виправдовувала агресію Росії

Оголошено підозру уродженці Закарпаття, яка виправдовувала агресію Росії
Оголошено підозру «прокремлівській русинці» з Закарпаття, яка виправдовувала російську агресію
фото: СБУ

Уродженка Закарпаття перебралася до Москви та розпочала активно просувати у медіапросторі проросійські наративи

Служба безпеки України оголосила про підозру «прокремлівській русинці« з Закарпаття, яка виправдовувала збройну агресію Росії та дискредитувала ЗСУ. Про це повідомляє пресслужба управління СБУ в Закарпатській області.

Уродженка Закарпаття перебралася до Москви та розпочала активно просувати у медіапросторі проросійські наративи.

«Захисниця кремлівської версії «русинства» особисто брала участь у прямих етерах політичних токшоу на російських телеканалах», – йдеться у повідомленні СБУ.

Пропагандистка через низку створених нею облікових записів у соціальних мережах та російські телеканали підтримувала Росію у проведенні спеціальних інформаційних операцій.

Слідчі Управління СБУ переконані, що вона поширювала в Закарпатській області матеріали, у яких заперечувала збройну агресію РФ та тимчасову окупацію окремих територій України.

Черговий дезінформативний наратив поширює міністерство оборони РФ. Так, на офіційних ресурсах відомства вся інформація про ураження Збройними силами України російського корабля «Всеволод Бобров» маркується як «фейк», підтвердженням чому, на думку російських силовиків, є те, що «українські телеграм-канали не надали жодних доказів цього факту».

Тим часом працівники московського метрополітену готуються до відправки на війну в Україну. На гарячу лінію проєкту «Коаліція» надійшло повідомлення від дружини Московського метрополітену. Жінка звернулася за допомогою юристів, оскільки її чоловікові на роботі повідомили про можливу мобілізацію, «якщо буде недостатня кількість солдатів для відправлення на спецоперацію».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: