Новий голова Черкаської ОДА назвав строк, який йому потрібний, аби показати результат

Новий голова Черкаської ОДА назвав строк, який йому потрібний, аби показати результат
Скічко 29 січня очолив всю Черкаську область
Фото: Главком

Олександр Скічко: «Я однозначно не йду туди на три-чотири місяці»

Для реалізації амбітних планів на Черкащині потрібно витратити мінімум півтора-два роки. Про це в ексклюзивному інтерв'ю «Главкому» розповів новий голова Черкаської ОДА Олександр Скічко.

Скічко заявив, що йому буде легше працювати в цій області, аніж попереднику (Сергію Сергійчуку – ред.), адже він родом із Черкас та знайомий із багатьма проблемами області, з обласною радою.

«На сьогодні губернатори змінюються доволі часто. Я готовий працювати та реалізувати амбітні проєкти – на це потрібні мінімум півтора-два роки. Я однозначно не йду туди на три-чотири місяці, принаймні я б так не хотів», – сказав він.

Скічко підкреслив, що діяльність губернатора формується в перші місяці його роботи: з якими ініціативами він заходить та які меседжі дає для області.

«У мене є чіткий меседж про розвиток, інвестиції та проєкти, які ми хочемо реалізувати. Тому сподіваюся, що мене не сприйматимуть як «тимчасового». Звичайно, треба поспілкуватися з місцевими елітами, бізнесом. Я розумію їхні побоювання щодо того, що в мене може бути недостатньо досвіду, але я готовий брати до себе професіональних фахівців із більшим досвідом, ніж у мене, і бути менеджером, який задає напрямок руху», – розповів Скічко.

Нагадаємо, Олександр Скічко у 2019 році виграв вибори в 197 окрузі з центром у Каневі, а 29 січня очолив всю Черкаську область. Тепер владі доведеться шукати заміну цьому депутату, але повторні вибори на окрузі відбудуться не раніше осені.

29-річний новий голова Черкаської обладміністрації отримав популярність як пародист, а потім телеведучий. Піком його телевізійної кар’єри став міжнародний конкурс «Євробачення», який проходив у 2017 році в Києві.

ДОВІДКА
Хто керував Черкаською ОДА з часу обрання президента Зеленського:
1. Висоцький Тарас Миколайович (в.о.) – 24 червня 2019 – 30 липня 2019
2. Шевченко Ігор Юрійович  30 липня 2019  4 листопада 2019
3. Боднар Роман Миколайович  4 листопада 2019  28 серпня 2020
4. Сергійчук Сергій Іванович  28 серпня 2020  29 грудня 2020
5. Гусак Віктор Григорович (в.о.)  29 грудня 2020  29 січня 2021
6. Скичко Олександр Олександрович — 29 січня 2021

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: